Recept van de maand Patatas Bravas |
Bereidingswijze Patatas Bravas
- Verwarm de oven voor op 190°
- Schil de aardappelen.
- Snijd ze in grove, langwerpige frieten.
- Leg de aardappelen in 1 laag op een bakplaat. Anders krijgen ze geen korstje.
- Besprenkelen met olijfolie en zout.
- Bak de aardappelen knapperig en bruin.
- Stel een wekker in op 25 minuten. Draai de aardappelen. Ze krijgen een korstje aan de onderkant. Op deze manier krijgen de aardappelen aan de andere kant ook een korstje.
- Duw de bakplaat weer terug in de oven. Stel een wekker in op 20 minuten.
- Zet de oven uit wanneer de aardappelen gaar en bruin zijn.
- Haal de patatas bravas uit de oven.
- Lekker met mayonaise, een frisse salade en een stukje gebakken vlees of vis.
- Smakelijk eten!
|
|
|
|
|
|